Om oss

Bitspace AB är ett erfaret och professionellt företag med webbutvecklare och designers som erbjuder en vid variation av produkter och tjänster. Några av orden som kännetecknar vårt arbete är punktlighet, funktionalitet, flexibilitet och det kreativa arbetet som håller en hög kvalitet.

Vi är inriktade på att jobba mot små och medelstora företag. Vi erbjuder lösningar och idéer på hur du som vår kund lättare ska etableras på Internet och nå mer publicitet. Våra medarbetare är högt kvalificerade och kunniga för att hjälpa dig fram på vägen. Tjänster som webbdesign, professionell grafisk design och en funktionalitet på hög nivå spelar en betydande roll i marknadsföringen på Internet. Kommunikation är ett viktig element i relationen mellan oss och kunden. Vi erbjuder gratis uppskattning och analys av tid / kostnad för varje projekt. Prissättningen sker enligt offert. Om du är intresserad och vill höra mer, kontakta oss gärna för en vidare diskussion.

Bitspace AB levererar internetrelaterade driftstjänster till företag, föreningar, organisationer och i viss mån privatpersoner. Vi ger våra kunder en stabil och effektiv drift så att de kan fokusera på den egna kärnverksamheten. Vi är ett väldigt säkerhetsfokuserat företag och virusskannar därför all in- och utgående e-post som standard och övervakar trafik och system i realtid. Alla servrar är skyddade i flera nivåer mot intrång.

Vår support ser till att du snabbt får svar på dina frågor och är lika känd för sin kunnighet och stora engagemang som för sitt goda humör.

Bitspace AB grundades 2009 under namnet AlphaOne och bytte namn när företaget ombildades till aktiebolag 2012. Vi är ett litet företag med över 10 års erfarenhet i branchen. I dag är vi 3 medarbetare. Drifthall och support finns i Visby, men våra kunder finns över hela landet. Alla servrar drivs av vind/vattenkraft för att påverka miljön så lite som möjligt.