Webbdesign

Många webbyråer producerar sajter som är stöpta i samma form. Bitspace AB bygger företrädesvis nya hemsidor i CMS systemet WordPress eller Joomla! och anpassar därefter designen efter kundens önskan och målgrupp. Originalitet, användarvänlighet, precision och professionalism på varje sida. Många gånger är det just din sajt som kunderna först kommer i kontakt med och därmed skapar sig en bild av företaget den vägen. Vi vet vad som krävs för att få kunderna att stanna!

Webdesign som vårdar och förädlar ditt företags varumärke.
Bitspace AB är ett företag på Gotland som startade 2009 och specialiserar sig på helhetslösningar för små och medelstora företag. Vi KAN marknadsföring på Internet och vårdar och utvecklar ditt varumärke på ett kreativt och professionellt sätt.

Med varumärket i fokus säkerställs en professionell sajt som tar hänsyn till följande faktorer:

  • VARUMÄRKE. När vi bygger en hemsida läggs stor vikt vid att hemsidan speglar ditt företags varumärke. I många fall är hemsidan ditt företags ansikte utåt gentemot kunderna.
  • ORIGINALITET. Varje hemsida byggs efter en mall som baseras på vilka kunder just ditt företag riktar sig mot.
  • ANVÄNDARVÄNLIGHET. Vi bygger stilrena sajter där varje funktion måste fylla ett syfte. Med detta tas hänsyn till vilken målgrupp din sajt riktar sig till och utvecklas från början till slut med detta i åtanke.
  • STRUKTUR. En genomtänkt struktur och navigation är grundstenen i en hemsida. Därför är det av största vikt att hemsidan har en väl genomtänkt struktur.
  • HELHETSINTRYCK. När vi designar en hemsida tänker vi på de små detaljerna. Enkla saker drar ofta ner helhetsintrycket och därför producerar vi alltid hemsidor med detta i åtanke. Vi följer alltid grafiska regler och W3C-standarden.
  • SÖKMOTORVÄNLIGHET. Mycket av dagens trafik genereras via sökningar från någon av de stora sökmotorerna på Internet. Vi bygger därför hemsidor från grunden anpassade för att säkerställa full kompatibilitet med YAHOO, Bing och Google.